EN | NL

Zoeken

Al geregistreerd? Meld je hier aan

Gebruikersnaam

Paswoord

Aanmelden
Spont. Sollicitatie

Gebruikersnaam/paswoord vergeten?


Aanmelden met LinkedIn


Gebruikersnaam/paswoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in, en we sturen je een mailtje met de login gegevens

Verzenden
Annuleren

Wij verzenden u een email


Poetshulp parttime

Verstraete | 9990 Maldegem | 07 Oct 2019

Welke uitdaging hebben we voor je?

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze vestiging er steeds netjes en tot in de puntjes verzorgd bijligt. Op die manier verzeker je de kwalitatieve uitstraling van het bedrijf bij onze bezoekers. Je poetst zowel kantoorruimtes, sanitair, refters als in de productie zodat onze medewerkers in een aangename werkomgeving kunnen werken. Je volgt hierbij specifieke procedures en werkinstructies.

Welk talent zoeken we?


Je hebt oog voor detail, werkt nauwgezet en je weet van aanpakken. Je kan vlot samenwerken in team. Je kan parttime en in overdag werken op ma, di en woe. Verkies je om een volledige week in de voormiddag te poetsen? Dan is dit zeker bespreekbaar!
 
Wat bieden we jou?  
 
We zorgen voor een fijne werkplek dankzij een job met veel afwisseling in een nette, lichtrijke werkomgeving. Maar daarmee alleen kunnen we jou wellicht niet overtuigen. Wat dacht je van deze leuke extraatjes?

Je werkt dichtbij huis en verspilt dus geen tijd in de file. Kom je met de fiets? We vergoeden je graag voor de afgelegde gezonde kilometers!

Je krijgt een grondige opleiding over de job en ons bedrijf, zodat je kan groeien in je functie.

We willen dat je je ook naast het werk goed voelt en zetten met ons WeCare programma in op welzijn, plezier en gezondheid van onze medewerkers.


Ontdek hier alles over het werken bij Verstraete IML
Solliciteer
Afdrukken